Mobiilibetaversio

PIKLAS ON SUOMEN VOIMAKKAIMMIN KASVAVA IKKUNA- JA OVIVALMISTAJA

Suomalainen perheyhtiö Piklas on pitkät perinteet omaava ja tulevaisuuteen vahvasti suuntaava ikkuna- ja ovivalmistaja. Piklas-ikkunoiden tuotanto alkoi Pyhännän Rakennustuote Oy:n osana jo 1970-luvun alussa. Vuodesta 2006 Piklas Oy on toiminut omana yhtiönä. Oman ulko-ovimalliston tuotanto Pyhännän tehtaalla käynnistyi alkuvuodesta 2015.

Piklaksen laaja tuotevalikoima kattaa sekä nykyaikaisen matalaenergiarakentamisen vaatimuksiin soveltuvat puualumiini-ikkunat että perinteiset mökki-ikkunat ja –ovet. Piklas on keskittynyt toimimaan erityisesti kuluttajien kanssa oman verkkokauppansa ja PiklasKumppani- verkostonsa kautta. Lisäksi Piklas toimii teollisuusyritysten kanssa – merkittävä osa tuotteista päätyy suomalaisiin koteihin mm. talotehtaiden toimituksissa.

Rohkea uudistuja – ikkuna- ja ulko-oviverkkokauppa avattiin 2014

Piklas on asiakkailleen, omistajilleen ja henkilöstölleen hyvä kumppani ja ylpeyden aihe. Nopeat ja täsmälliset toimitukset sekä tiettyyn kategoriaan, kuten ”Sisustusta sisälle” ja ”Arkkitehtuuria ulkopuolelle”, kuuluvat teematuotteet mahdollistavat sen, että yritys erottuu markkinoilla edukseen. Kiitos tästä kuuluu sitoutuneelle henkilökunnalle, jatkuvalle toiminnan kehittämiselle ja huippuluokan tuotannonohjaukselle. Laadun varmistamiseksi käytössä on sekä tilastollinen prosessinohjaus (SPC) että Lean Six Sigma.

Tehtaaseen ja tuotantotekniikkaan Piklas on investoinut mittavasti. Puukomponenttien valmistus, pintakäsittely, alumiinin jatkojalostus ja kokoonpano yhdistyvät tänä päivänä digiälyllä ohjattuun tuotantoon.

Vuonna 2014 Piklas investoi huippumoderniin ulko-ovitehtaaseen, jonka tuotanto käynnistyi laajasti vuonna 2015.

Digitalisaation myötä Piklas avasi valmistajan oman ikkuna- ja ulko-oviverkkokaupan vuonna 2014.Piklas OyArvot Piklaksen toiminnan taustalla